Kupovina

1. Proizvode možete poručiti bez registracije. Dovoljno je samo da izaberete proizvod i unesete podatke za dostavu.

2. Pored svakog proizvoda videćete izbornik boje i veličine, i dugme „DODATI U KORPU“ koje Vas vodi na stranicu sa koje možete nastaviti kupovinu ili se vratiti u prodavnicu, ako želite da dodate još proizvoda.

3. Nastavak kupovine podrazumeva unos podataka za dostavu proizvoda kao i izbora načina plaćanja. Nakon unosa podataka kliknite na dugme „NARUČI“ i kupovina je gotova.

Uslovi plaćanja i dostava

1. Možete izabrati jedan od dva načina plaćanja: plaćanje pouzećem ili uplata na žiro-račun.

2. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbine prilikom dostave preko kurirske službe. Troškovi dostave su 150 dinara za teritoriju Beograda.

3. Platite robu uplatom na naš žiro račun: 205-182596-59. Unesite broj narudžbenice kao poziv na broj. Vaša narudžbina neće biti poslata dok sredstva ne budu uplaćena na naš račun. POGLEDAJTE PRIMER POPUNJENE UPLATNICE NA OVOM LINKU.

4. Za narudžbine preko 1000 dinara dostava je BESPLATNA.

 

Uputstvo za plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje ukupnog iznosa narudžbenice prilikom preuzimanja. Iznos narudžbenice se plaća gotovim novcem kuriru koji vam pošiljku donosi na adresu za isporuku. Molimo Vas da pripremite tačan iznos za plaćanje.

NAPOMENA:

U slučaju da ne budemo u mogućnosti da Vam željeni artikal isporučimo, obavestićemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Zbog velikog interesovanja i broja kupovina, postoji mogućnost da se proizvod rasproda. Za izradu novih proizvoda potrebno je pet do 15 radnih dana u zavisnosti o kojem se proizvodu radi. U tom slučaju bićete blagovremeno obavešteni putem e-maila ili telefonom.

Ukoliko ste se odlučili za uplatu direktno na tekući račun, molimo Vas da iznos ne uplaćujete dok od nas ne dobijete potvrdu da je PAKET SPREMAN za slanje!!

Uslovi zamene proizvoda

Proizvod se može zameniti u roku od 48 sati ukoliko se radi o vidljivom nedostatku.

U ovom slučaju troškovi dostave idu na teret prodavca. U slučaju da niste zadovoljni proizvodom možete nas uvek kontakirati na telefon 011 8064 129 ili putem maila: [email protected]